Vil du bli kunstner?

Vårt "Signe Margrethe Schüsslers" stipendfond

I 1989 testamenterte en mangeårig kunde en betydelig pengegave til Munn- og Fotmalende Kunstneres Forlag.

Etter samtaler med testator ble vi enige om å bruke denne summen som en startkapital for et fond, som skulle benyttes til å støtte lovende munn- eller fotmalere sin begynnende malerkarriere.

Vi foreslo at fondet skulle bære navnet til testators datter som døde meget ung i en ulykke.

Vårt "Signe Margrethe Schüsslers stipendfond" ble etablert og er gjennom årene blitt supplert med pengegaver fra andre kunder, slik at vi allerede flere ganger har kunnet dele ut startstipend til potensielle MFK-stipendiater og medlemmer, med meget ulik grad av ekspertise som munn- eller fotmalere.

Hvert år er vi i stand til å dele ut et stipend på kr. 10.000,-.

Dersom du selv mener at du har kunstnerisk legning og kan fremlegge bevis på dette i form av 3 motiver, eller du kjenner noen andre som kan det, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Arbeidene må være utført av en som ikke kan bruke hendene, men holder pensel, eller penn med munnen eller mellom tærne.

Skriftlig søknad sendes:

MFK Forlag AS
Grini Mølle
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

eller send en e-post på:
E post adressen vår: post@mfk.duplisite.com

VI GRATULERER !

Henriette Nyhammer Vik fikk vårt Startstipend i september 2022. Vi ønsker henne masse lykke til med munnmalingen og håper å se mer av hennes kunst. 

Bjørn Brunstad mottok vårt Startstipend i desember 2019. Vi håper dette vil bidra til videre utvikling og ser frem til å følge han.

Wenche mottok vårt Startstipend i september 2016 og ble godkjent som stipendiat i Foreningen allerede i desember 2017. Vi er stolte av å kunne vise flere av hennes flotte reproduksjoner.

Kjenner du noen som kan tenke seg å utvikle sitt kunstneriske talent og trenger et puff for å komme i gang, så ta kontakt på 22 50 81 80 eller
E post adressen vår: post@mfk.duplisite.com

 

TOP