• Slide_401_OstensOrkide

  Østens orkidé

  Kort nr. 401, fra en original malt av munnmaler Jin Hyun Song.

 • Natur og bro. Bilde.

  Fargefryd

  Kort nr. 402. Fra en original malt av munn- og fotmaler Stanislaw Kmiecik.

 • Maleri av fugl mellom blomster. Bilde.

  I ett med naturen

  Kort nr. 405, "I ett med naturen". Fra en original malt av munnmaler Brenton Swartz.

 • skogssti_1000

  Forest Footpath

  Reproduksjon fra en original malt av munnmaler Trevor Wells.

 • 603 Sommereng_1000px

  Sommereng

  Postkort nr. 603, fra en original malt av munnmaler Sang-Yeol Lee.

Velkommen til Munn- og Fotmalende Kunstnere. Vi er en internasjonal sammenslutning av kunstnere som ikke kan bruke hendene.

Et utvalg av våre produkter

HISTORIEN OM VÅR GRUNNLEGGER

stegmann2

Arnulf Erich Stegmann ble født like før første verdenskrig brøt ut. Bare to år gammel ble Arnulf Erich hardt rammet av polio og mistet all førlighet i hender og armer. Arnulf Erichs handikapp gjorde at han ikke var i stand til å gjøre de enkleste ting i hverdagen. Mens de andre barna lærte seg å skrive, måtte han pent sitte og se på. En dag bet han tak i en penn og begynte møysommelig å forme bokstaver – til å begynne med både uleselige og stygge, men det tok ikke lang tid før de begynte å se noenlunde bra ut. Da han begynte å bruke en myk pensel kom hans skjulte talent til syne; Arnulf Erich var åpenbart kunsterisk begavet! Han ble senere tatt opp som student ved en kunstskole og ble lærling hos en
fremtredende kunstner. Etterhvert som Stegmann nådde sine personlige mål, ønsket han å hjelpe andre funksjonshemmede med kunstneriske evner. I 1957 dannet han derfor Munn- og Fotmalende Kunstneres Forening. (VDMFK)

Les historien om vår grunnlegger på siden Vår historie eller den fullstendige versjonen i den flotte boken A.E.Stegmann: Life and Art of a Remarkable Artist, nå oversatt til norsk.