Julekortene kommer snart i din postkasse

/ / Ukategorisert

om du er kunde av oss. De kommer om ca. 2 ukers tid og da kan man begynne planleggingen. Etter hvert vil det bli mulig å bestille 5-pk av ditt favoritt motiv. Vi håper kortene vil falle i smak og her gir vi deg en liten smakebit av årets kolleksjon.

En liten hilsen kan glede så mye!

Nydelig dobbelt kort med vintermotiv. Etter en original malt med munnen- og foten av Stanislaw Kmiecik. Bilde.    Dobbelt julekort med små nisser i lek. Etter en original malt med munnen av Karin Dahl. Bilde.   Dobbelt julekort med vintermotiv. Etter en original malt med munnen av Luca Bucchi. Bilde.   Dobbelt julekort med jule kuler. Etter en original malt med munnen av Daniela Caburro. Bilde.Dobbelt julekort med motiv av de tre vise menn. Etter en original malt med munnen- og foten av Maria Goret Chagas. Bilde.