ÅPENT HUS PÅ GRINI MØLLE 13. & 14. NOVEMBER 2021 (kl.12-16)

/ / Ukategorisert

Kunstutstilling av originalmalerier malt av Munn- og Fotmalende Kunstnere samt mye annet spennende på huset som Puslespill for barn og voksne, Tegne- og malebøker, Grafikk, Tekstil, Keramikk, Tepper, Fotografi, Kunstkort, Senger, Kjøkken, Kampsport workshop, Orientalsk bruktmarked, Salg og Opplevelser.

Den store mursteinsbygningen ved idylliske Grinidammen rommer et mangfold av kreative virksomheter. Her jobber vi med kunst, tepper, kjøkken, keramikk, senger, tekstil, kampsport, interiør, foto og mye mer!

Vi inviterer til Åpent Hus og ønsker alle nysgjerrige velkommen til vårt labyrintiske bygg. Kom innom og se alt som foregår – denne helgen blir det gode tilbud og mulighet for en prat med kreative utøvere. Dessuten vil Oslo Wushu Team gi innføring i Tai Chi, Trojo Orientalske Tepper arrangere orientalsk loppemarked og MB Gallery tilbyr foredrag, utstilling og kunstnersamtaler.

Ta gjerne turen langs Lysakerelva og kom innom Grini Mølle på veien. Velkommen til oss!

Adresse: Grini Mølle, Grinidammen 10, 1359 Eiksmarka
T-bane 2 til Ekraveien eller buss nummer 32 / 140
Gratis parkering